Sahabat Saya...

Wednesday, 9 May 2012

Demam Rindu Bermula!!!

Assalamualaikum....rasa macam baru semalam je... menjejakkan kaki dekat bumi Jelapang Padi ni. Rasa macam semalam je, menangis-nangis peluk mak ayah sebab nak kena tinggal(hehehehe, i'm such a cry baby) sedar tak sedar, hari ni ak dh kembali ke tmpat asal sy...
hurm...byak kengan dkat Matrik Kedah ni..
Kat sini dah jumpa kawan2 baru..
Jumpa minat baru...
Jumpa pakwe2 baru( hahahaha....grau saja...kawan la)
Rupanya semua ni dh nk ditinggalkan... hurm..
inilah roomates ku..., yg mnemani saya selama sethun kat sini
huhuhuhu...dri kiri, sy, nurin dan mastura..

belakang: saya,intan ayuni
depan: ezhar, benny

 yg tgh tu reynold

dua2 chinesse ni kwan sy dh sethun...huhuhuhu...sethun stu praktikum, stu kelas dgn dorang...

dan yg kat bawah ni, geng2 yg slalu buat gila dgn saya

 kaki movie: Atierah Syuhada

pembuli: Mastura
 Yang x berapa comel: Syahida
 cover ayu: Aufa Nabila
 mixed: Khatijah Raudhah
 mangsa buli: Nurin Elisha
pembuli kedua: Syaza Nadhirah

p/s: gelaran2 tu cma gurauan semta2...

No comments:

Post a Comment